Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tycka synd om


Medkänsla

Att tycka synd om är ovärdigt
då ser man personer och förlopp uppifrån
det blir ett förminskande
man ser ner på den som det är synd om

synd på blir något annat




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-06 18:19



Bookmark and Share


  helenita VIP
Förstår tanken.??
Att ha medkänsla/empati är inte nedvärderande, tvärtemot.
Medkänsla gör också att man kan hjälpa nån som har det svårt

2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP