Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som skapats utifrån tanken att kärleken är som ett frö som kan endera växa eller inte.


Fantomsmärta

orkar inte hålla inne
all jord längre
det väller ut som klumpigt
fördelade stämmor i en kyrkokör

jag försökte länge
att hålla fostret i fröet vid liv
men skalet höll inte
för dina sparkar




Fri vers av Tim Sterner
Läst 918 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-07-09 16:16



Bookmark and Share


    Elina Möller
De rymmer mycket, dina ord. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag tycker om det.
2008-01-13

  edvin medvind
Den här var helt fantastiskt bra måste jag säga.
gillar särskilt det med klumpigt fördelade stämmor i en kyrkokör.
2006-10-13

  FrökenÅskväder
Väldigt snyggt. Finns inget bättre än korta dikter med stort innehåll.
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Tim Sterner
Tim Sterner