Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flödet

Grundvattnet sjunker
torrlagda diken
kämpande sippor
det sipprar i sprickorna
jag tätar mina självsprickor
i grundtryggheten
bevarar passionsfukten
min saftiga frukt
och poesins
aldrig sinande flöde.




Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-05-06 23:03



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Underbar !

2020-05-12

  Arne Björn Fredriksson
Känner smaken i munnen av frisk frukt och språkkänsla. Av din presentation känner jag dess närvaro i dina ord för något som har spruckit i vårt samhälle … än tydliga under dessa Coronatider.
2020-05-09

  Niliboy
Det är gott man måste odla välbefinnandet varje dag! Då sover man gott!
2020-05-08

  Magdalena Eriksson VIP
bilder som förstärker en ordfläta in mot rösten som är flöde och närvaro
2020-05-07

  KattenKin VIP
Superfin styrka med fruktig passion. Bra gestaltat. Som vanligt borde tilläggas. :)
2020-05-07

  Kajan VIP
Från oro till förtröstan, fint.
2020-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om flödet, både det yttre och det inre!
2020-05-07

    Max Poisé
Helt klart ett vackert flöde med vårliknande tecken...en snygg framställning!
2020-05-07

  Öknens Ros VIP
Snyggt poetat!
2020-05-07

  Bodingen VIP
Frukt-ansvärt bra och passionerat skaldat!
2020-05-07

  Respons VIP
En lek med ord och betydelser med gemensamt föränderligt tema. Genialt! Jag gillar särskilt: passionsfruktens saftiga frukt.
2020-05-07

    Sefarge VIP
Fukt fruktighets
Be-lysande
Poesi!
:)
2020-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP