Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanmakt van Gogh

 

Amorösa problem
kan egga hormon
kär kan få extrem
likt galen reaktion

van Goghs lidelse

ur öra behandlade
vanmakt i vistelse
åt nojan blandade

han då utåt agerat
trott sig fysikaliskt
ihop kärleken lierat
åt bävor bestialiskt





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-07 08:57



Bookmark and Share


  Loppan på Gotland
Stark hetta
2020-07-09

  överlevaren VIP
Skarp eggad text!
2020-05-30

    Lena Staaf VIP
Kärlekens och åtråns kraft är stor. Går inte in genom ena örat och ut genom det andra som så mycket annat.
2020-05-07

  Öknens Ros VIP
En bit av hans öra
Det var det värt
Han kunde ändå höra
Sin egen fjärt
2020-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP