Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Vinden sa ingenting

När jag gick genom natten
Tillsammans med ensamheten
Som visade sig i den svarta katten

Tillsammans gick vi ensamheten och jag
Och visste tillsammans att det kommer en ny dag

En dag vi alltid kommer befinna oss i
En dag vi aldrig kommer få se
En dag som alla andra

Men ändå helt unik




Fri vers av Nihilo VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-07 00:15



Bookmark and Share


    Nihilo VIP
Tack för era fina kommentarer!
2020-07-14

  Stisse
Fin dikt. Tycker om att du beskriver ensamheten som en följeslagare. Varje dag är unik även med eller utan ensamhet.
2020-05-10

  Klint
Ja varje dag räknas.
Gillar dina rader!
2020-05-10

    Klipparen
Jättefin! Ofta man har sällskap bara av vinden!
2020-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Nihilo VIP