Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skvätt

Förutsatt att man är insatt
så är man fortsatt tillsatt
och blir inte avsatt eller
ansatt, möjligen åsidosatt
om man har iscensatt
något spratt eller ansett
vad andra insett vara
avsett och förutsett som
emotsett. På detta sätt
hamnar man lätt inför
rätt om man spätt på
med oförrätt.




Fri vers av Nils-Ivar Lindström
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-05-07 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström