Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann en rad ur "Hommages"


K O V I D S T I G P R O M E N A D

i den tranströmska uppmaningen sluter jag ögonen
men byter märkligt nog inte

hästar

de är inte hemma

byter raggsockor mot bara

fötter

det är i de ingjutna alfabeten klockorna

låter

avtagande mot kvällen
där under vaniljstången.

Inga svar ur de digitala verktygen
bara en tystnad likt en

kullvält kundvagn i gröngräset.




Fri vers av Ulf D VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-07 16:23



Bookmark and Share


  objekt3
bra, med ordet kullvält
2020-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP