Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalans flykt

Det du inte
visste fanns

Inte trodde

Det du aldrig
såg komma

Kom ändå

Kanske som
något du borde
hanterat
annorlunda

Om du sett
det närma sig

Nu är det för
sent

Det blev som
det blev

Kanske var
det trötthetens
fel

Eller bara helt
enkelt
detta med

att bara
vara människa

Allt blir inte
alltid rätt

Vad rätt du tänkt
men fel du gjort

Ack den som vore en
svala




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-07 16:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det gäller att gå vidare, det jag gjorde då kändes rätt då.

Je ne regrette rien.
2020-05-08

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Fint skrivet om det mänskliga. Intentionen som var så god...
2020-05-07

  Marita Ohlquist VIP
En bra text om att det inte alltid är lätt att vara människa.
2020-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP