Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natthimmel


Nattens sång

bär spår av
drömmars gång

Himlavalvets
mörker

och månens ljus

Över vart hem
och hus




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-08 03:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om drömmarnas tid!
2020-05-08

  Kungskobran VIP
Rulle rulle runt
solen är en strunt
månen lyser klarast
2020-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Minns du låten med Pontus Platin?


2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP