Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstruktiv.

Jag bygger och bygger.
Leker jag, eller är jag arkitekt?




Bunden vers av Mim
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-08 05:18



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Man kan leka som arkitekt
2020-05-08

    ej medlem längre
Förhoppningsvis är du båda - förena nytta med nöje!
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mim