Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det vore så väl ; frågan?

Arkitekt eller Sarkofag?

Det är frågan!




Bunden vers av Mim
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-05-08 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim