Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sarkofag sover.

Sarkofag.

Sover så gott!




Bunden vers av Mim
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-08 05:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fullträff: det är just det personen gör i sin sarkofag, nämligen sover!
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mim