Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gyttjebrottas med känslor!

Kan inte svara mer idag.
Kämpar med känslorna!
Gyttjebrottas med dem.
Gråter med dem!




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-08 05:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillas! Att "gyttjebrottas" är ju verkligen att anstränga sig. En riktigt bra bildbeskrivning.
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mim