Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att finnas eller inte finnas.

Från att du inte fanns

till att du inte finns

däremellan ligger livet

tillvaron är då en ständig livskamrat

så fyll den med kärlek inte med hat

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-08 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver