Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fågeln du!  

 

Hej du!

Hej du framände du Naji!

Hej du Naji I det främmande landet Sverige!

 

Dina tankar är helt nakna för hela existensen!

Till och med de icke humana skapelserna

En fågel är jag och kunde läsa och lätt förstå dem

 

Håll dig skyddat!

Håll dig vaken!

Håll dig i beredskap!

 

Det finns folk med sin tvångreligion, demokratis budskap

Som hatar hur du tänker och resonerar

Som hatar dig personlig och hatar din existens

 

Bara för att du tänker olikt med deras tankar!

Bara för att du aldrig kommer att tro på de själva tror på!

Bara för att du valde din egen väg ej annat!

 

Håll dig vid liv!

Håll dig stark!

Håll dig väldig nog vaken!

 

DU NAJI är HATAT av SVERIGE och demokrati!!!!

 

För att…

För att…

För att…

 

Det var fågelns budskap till mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2020-05-08 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP