Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick förbi



Fann mig falla,
skuldsatt av verklighet,
tanklöst genom grönskan
med droppen ner
på fjärilens vinge

och flyktighet
syntes bevingad
och tycktes
bereda sig vacker väg

mot vår okända
intighet.





Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-05-08 14:11



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Filosofi i poesiform. Väldigt fint!
2020-07-23

  Stanley Rydell
Slutstrofen leder mig vidare mot Jon Fosse.
2020-06-14

  Eva Langrath VIP
Spröd och vacker text om livets vandring
2020-05-21

  Arne Björn Fredriksson
Djup och känslig på samma gång. Behöver läsas en sen kväll med eftertänksamhet och frid.
2020-05-09

  Peter Olausson VIP
Spröd som våren, spröd som en fjärilsvinge - och lika självklart vacker och oberörbar
2020-05-09

  Stanley Rydell
Filosofiskt fynd fångat och förlorat i förlösande flykt
2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP