Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för alltid bannlyst


navet är blottat
kylan är kompakt
rörelsen kommer aldrig bli
lika enkel igen

kärlekens färg
har svärtats
av förljugenhet

det svekfulla
har reglat porten
in till det innerliga

inte ens bönen
om nåd
ger dig nycklarna
tillbaka




Fri vers av Klint
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-08 15:41



Bookmark and Share


    Klipparen
Jättefint skriven!
2020-05-13

  Marita Ohlquist VIP
Bäst att behålla nycklarna och låta dörren förbli låst när tilliten inte längre finns!

2020-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint