Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till en vän

Jag var aldrig särskilt bra på att uttrycka mig
Därför försöker jag skriva för att bli förstod;

Förlåt för att jag sårar dig
Genom att gå sönder

Jag förstår att du längtar
Nostalgi,
Tryggheten som finns i
Barndomens naivitet
Istället för den frånvaro
Mitt sällskap ger dig

Du är känslig och det är bra
Du ska fortsätta göra det du gör
Du kommer nog att gå hur långt som helst
Du kommer nog att ta över hela världen

Jag tror att jag är känslig med
Jag tror att det är därför jag blir ledsen

Förlåt för att jag sprider känslan av att
Ingen är det minsta odödlig

Jag tror kanske jag har tiden emot mig
Jag tror kanske jag kräver ombyte
Jag vet inte vad jag behöver
Och verkligen inte vad jag vill
Jag måste bara komma på det

Och sen
När jag kommit på
Alla de sakerna

Då ska jag bli lycklig




Fri vers av kalldusch
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-08 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalldusch