Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara tänka på mat

Jag vill inte bara tänka på mat hela tiden.
Men gör det NÄSTAN hela tiden.
Har aldrig varit måttlighetens kvinna,
det slår alltid över, på något håll!

Om jag inte ska tänka på mat hela tiden, måste jag antingen erkänna att jag är matmissbrukare, annars ska jag bara tänka på att jag vill bli smal.




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-05-08 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim