Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8 november 2019

Till mig
jag ser
att du
reser dig

Men du
faller alltid
du kommer
när du går

Mina drömmar
börja falla
över natten
och jag




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-08 21:28



Bookmark and Share


  Trebor Zweig
Varför blockera?
2020-05-19

  SatansSon VIP
du vadå
2020-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig