Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du vara

Vill du vara
Sorgen
Fasan
Känna och ge
Vill du vara
Lugnet
Glädjen
Skratta och le
Vill du vara
Ångest
Smärtan
Falla och be
Vill du vara
Människa

© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-09 00:33



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack, skickligt skrivet
2020-05-13

    Steff...
stege igen vackert, känner igen..Bra
2020-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP