Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En horribel syn på böcker!

Avföringen är Bokföringen, som är böcker som åker vidare i livets kretslopp.

(Och bakgrundsmusiken; Can you feel the love tonight, av Elton John)!




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-05-09 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim