Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Appetizer

Appetizer:
”lätta, aptitretande smårätter som inte ingår i den egentliga menyn. De serveras...som inledning...även som lättare mål vid...mindre bjudningar.”

Att vara någons appetizer
Inte ingå i den egentliga menyn

Att vara någons appetizer
Någons aptitretare

Att vara hans appetizer
Lustväckare

Att vara hans appetizer
Att avnjutas i små portioner

Att vara hans appetizer...
...väcker stundtals den heta lusten att
emellanåt vara hans varmrätt




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-09 08:39



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Aptitretaren skall vara lättklädd
2020-05-09
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB