Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge jag kan minnas...

 

 

Så länga jag kan minnas

Har jag försökt förstå

Det jag inte kan förstå

 

I hela mitt liv

Har jag sökt svaren

Jag inte kan få

 

Så länge jag kan minnas

Har jag alltid oroat mig

Och undrat

Ska jag aldrig få ro

 

I hela mitt liv har jag tänkt

Vänta ni

Ni kommer se att jag kommer få rätt

 

Så länge jag kan minnas

Har jag undrat

Varför väljer ni att blunda

 

I hela mitt liv har jag försökt

vara som alla andra

Men det blir svårare och svårare att spela min roll

Så mina svåraste dagar drar mig hellre undan

Och hela tiden har jag undrat

Varför jag

 

Så länge jag kan minnas och hela mitt liv 

Har jag önskat

Det som jag nu vet jag inte längre kan önska

Att jag hade fel...

 




Fri vers av Anna Nyman VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-09 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman VIP