Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


aelskar dig ...IMP...

aelskar dig .


annorlunda ...inåtvända


utåtvända ...det vanliga.


Nakna under allt ...liknar vi varandra...


Inget att dölja ... lite knasiga.


 


relation av en udda karaktär ...


Där i ett upp-ner-vänt land.


Fridfullt i sinnet från dag ...till dag.


Aelskar dig ...efter som du är den du är.




Fri vers av danne //
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-09 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //