Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


782.Utan höga mänskliga ideal ...

Om man kan offra sig själv i kriget
för idealen och vara stolt över det,
i fredstid kommer man att bli bedövad
av vissa okontrollerbara samvetslösa gärningar ...

och

Naturens Barn - Coronavirus

som lätt avryckt och sedan bort
kastad blomma , tar människors liv
utan några villkor,

än en gång upphöjde Naturens Struktur
över människors strävan att vinna över den ...

Utan höga mänskliga ideal finns det ingen 9 maj...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-09 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP