Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eremitens social kompetens

Brutalt glitterregn.
Närmre hagel än mitt liv.
Njuter när du gått.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-05-09 12:30



Bookmark and Share


    Klipparen
Underbart!
2020-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP