Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nietzsche - funderingar....


KOLLEKTIV SKULD!

Finns ansvar för det onda,
finns ansvar för det goda?
Nietzsche skrev utförligt;
övermänniskan, men den
kollektiva skulden kvarstår
- inget har förändras.
Gud var finns du i våra liv?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-05-09 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje