Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens dikt i P1

Urban Stålhandske
läser en dikt
av den uzbekiske författaren
Vladimir Scvzenazchic
i översättning
Svetlana Mujzcachana

”En hand i kosmos
En position på åkern
Existensen turbulensen
Mega-tendensen ambivalensen
Ett rop i rymden
En Gud som sover”

följt av ett oboe-solo
”Idegranars skymningssång”
i fissmoll opus 62
av den bhutanske tonsättaren
Chmalkniuo Vizcnankandenszic
framförd i Berwaldhallen
den 20 juni 2019
av Lars Gyllenspetz




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-09 12:38



Bookmark and Share


  Niliboy
Vilken glänsare, men fint!
2020-05-25

  KattenKin VIP
Jag lutar mig mot Lenas kommentar här under.
2020-05-14

  Blomma-Stjärna VIP
håller med Lena Staaf
2020-05-09

    Lena Staaf VIP
Låter vackert! Ett konststycke bara att stava till alla namnen.
2020-05-09

  Kungskobran VIP
Låter spånnande , älskar oboe, i synnerhet Tounellas svan av Sibelius
2020-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP