Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växtvärk

Sakta
lät vi oss leva
i vår kropp




Fri vers av Lil’ Babs
Läst 131 gånger
Publicerad 2020-05-09 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lil’ Babs