Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundament (molngång)


Molngång
över en klarblå
himmel

Tallarnas
raka stammar
sedda
underifrån

Svarta små
kottar
uppåtvända
barriga grenar

Grågrönt
blått
och vita
molnsjok
i upplösning

En humlas
surr
och fågelgnissel

Människan
i solstolen
på verandan

Löser inte
existensens
mening idag
heller

Men det gör
faktiskt ingenting

just här och nu













Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-09 16:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om en fin vardag
2020-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP