Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krön

Med siktet uppåt,
riskerar vi växtvärken,
för nya vyer.




Bunden vers (Haiku) av Torbjörn Skogsberg
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-05-09 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn Skogsberg