Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fjärilsnostalgi...


Praktfjäril


Sorgmantel
är ditt namn
ser jag i min
fjärilsbok

Flyg fjäril flyg
för allt vad
du är värd

Flyg fjäril flyg

Lyft din tunga
mantels dok

Sväva sedan
tyngdlöst fri

I någons melodi
fylld av nostalgi




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-09 20:20



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Dödskallefjärilnen är min favorit
2020-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP