Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


här

 

 

är 

nu

 

och utanför ett brus av 

ny dag

 

möter

 

tankar, tysta ord

formade att träda ut

i ljuset

 

att fylla mening inifrån,

att skört

 

 

bara vara

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-10 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP