Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lee Miller badade i Hitlers badkar...


ADOLF HITLER!

Författarinnan och krigsfotografen
Lee Miller var först till Hitlers lya
och passade på att lägga sig Hitlers
badkar, ett stenkast från Rikskansliet.
Historiskt och kuriöst!




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 173 gånger
Publicerad 2020-05-10 12:24



Bookmark and Share


  Koloristen
Hoppsan!
2020-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje