Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytta hemifrån

Mod
Jag behöver mod att berätta
Mod
Att se att jag inte gör fel
Att jag inte sviker

Han är 19 år
Kanske lämnar mig först

Jag skäms för min oro
Jag skäms för min rädsla
Vill inte ha dom

Mina skuggsidor
Måste erkänna att dom finns
Enda sättet att få dom att flyga iväg

För henne är det bara roligt
Jag vill också ha det så lätt

Måste erkänna
Måste berätta
Sedan kanske jag ska kunna njuta utan oro




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-10 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP