Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medsolsmagi


Vem ska vända
allting rätt

Inte vet väl jag

Kanske någon
annan
som är mindre svag

Kanske någon
annan
som jag en gång sett

Urmakarn som
vrider motsolsuret rätt

Kan få det att gå
medsols på något
magiskt sätt




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-10 14:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Eftertänksam dikt med intressant bild och budskap om att vända tiden och tillvaron tillvaron rätt
2020-05-10

  Kungskobran VIP
Fyndigt om att försöka förändra verkligheten
2020-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Ibland måste vi först vända - om.
2020-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP