Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger o flyttkartonger

av i alla ändar
ingen ordning
så flyttkartongerna
varför i hela världen
så bråttom för?




Övriga genrer av Hille
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-10 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hille