Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av hämningar kommer intet


rader
av glömda texter
ord som aldrig får rymma
någon innebörd

bokstäver
som väntar på att få ljuda
i någons gom

en tanke
en föreställning
en fantasi
som finns där
men aldrig kommer på pränt

en mening vars självljud inte ger eko

ett hjärtas röst
ett tillkännagivande
som ingen hörsammar

vilka gåvor
vilka mysterium
som ryms i oss alla
men som göms
av hämningar




Fri vers av Klint
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-10 15:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text med ett fantastiskt avslut!
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint