Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsringar

Insikten slår mig
hårt i magen
År som gick
Dagar som levdes
Räknade jag dem
någonsin rätt?
Blev alla
minnen bevarade?
Jag skulle bli
så förkrossad




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-10 16:30



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Minnen man inte trodde sig ha kan ett, tu tre ploppa upp. Säkerligen finns de
som verkligen räknas bevarade.
Inkännade frågeflöde.
2020-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP