Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(S)vårmodet

den öppna nymålade grinden
slår av vinden

överröstar koltrastsången
ogräs i grusgången

skavsår av skorna
nu råmar korna

flugor surrar irriterat
tålamodet har havererat




Fri vers (Fri form) av D.Adder
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-10 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D.Adder
D.Adder