Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidrör någonstans mellan havet och regnbågen

Drömmarnas verklighet gror.
I ett urdrucket grogg glas.
Kärleken spirar.
Från balkongen, den med lotusblommor.
Älskar din blick när vi älskar.
Bjuder in den stjärnklara natt att svepa över havet och näktergalen.
Närhet. Min längtan efter närhet.
Med midsommarkransens rosenblad av opal. Skimrandes du min månsten.
Gråtmild. Men inte så pass att kejsarpingvinerna störs.
Själens självläkande aura.
När passionen blinkar i sin flirt längtar jag tillbaka till mig själv.
När lugnet och vemodet går hand i hand, som du och jag.
Du räcker mig din sårbarhet. Jag tar emot den och beskyddar den.
Vilsen men inte bortglömd.
Bortglömd men inte vilsen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-10 18:52



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Fastnar i raden "Men inte så pass att kejsarpingvinerna störs." Dessa djur från södra halvklotet här? Det är vinter där nu, och så har en annan geografikt plats redan nämnts, men så kommer tanken om mjukisdjur och frågeställningen falnar. Vad skulle hända med texten om den raden försvann?
2020-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP