Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ser man...

- Vad sa hon när du friat Don Juan...
- Hon var jätterar, uppriktig minsann...
Direkt in tåga...
Sa, hon vill ju fråga...
-Vad blev svaret då... - Nej sa hennes man...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-10 19:26



Bookmark and Share


  ULJO
Svårt med sådan kärlek
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt