Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågar min mor utan att tänka mig för om tapeter.


Dina råd

Jag klarar mig utan
Du kväver mig
Jo du vet bättre än jag
Men vem ska bo i mitt hem?
En inredningsarkitekt?

Om jag bara kunde lyssna utan att ge dig makten
Jag kan inte det
Jag ger dig makten

Och då är det bättre att inte ge dig talan
För jag vill skapa mitt eget hem
Tillsammans med min älskling




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-10 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP