Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Heminredning och liv.


Carl Larsson-frågor; Carl -Larsson-svar!

Vad tänker jag på IDAG?
Klockan tickar.
Stillheten är total!

Dottern ligger på den randiga soffan i köket.
I samma rum, vilket jag också är.
Sambon har sagt om den randiga soffan...
-Kanske dags att byta ut? Det är inte en skruv lös som soffan har, utan en fjäder...
Som sticker upp, där jag sitter!

Jag tänker att soffan är stor nog för dig, när du flaskmatar vår dotter.
Stor nog för dig att flytta!
Flytta till en annan del av soffan, just endast...
Under flaskmatningens timma.
Vi har lite olika syn på hur länge vår dotter bör matas...
Du anser en halvtimme, jag en timme.
Men trots vad jag anser om den timme som jag härmed föreslagit som mattimmen, så liknar tiden jag ger vår dotter vid flaskan mer din tid...
En halvtimme.

Miljöbeskrivning; Väggens tapet ovan soffan är blommig.
Och eftersom kökssoffan har ett ornament, och soffan i en annan tid, och ett annat rum varit en salongssoffa, eller för att bagatellisera salongen, finrummet eller vardagsrummet, vadhelst, ett annat finare rum än köket...
Eftersom tapeten är blommig, och ornamentet på soffan är blommig, så passar rum och soffa tämligen bra ihop.

Vad skulle krävas för att soffan skulle slängas ut?
Och hur hade jag ersatt soffan med en annan soffa?
Var skulle jag den hitta?
Var skulle jag ens leta?




Bunden vers av Mim
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-11 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim