Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett ljus kamp mot syret!

-Jag vill inte gå och lägga mig!
-Jag kan inte gå och lägga mig!
Tar mig för huvudet, som om det vore ett förband.
-Jag kan inte.

Lika mycket som jag säger att jag INTE kan.
Lika mycket försöker jag säga, att jag KAN!




Bunden vers av Mim
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-11 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim