Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga om köket!

Varför anses köket både vara finrum och verkstad på samma gång?




Bunden vers av Mim
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-05-11 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim