Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjlig ekvation eller formel för mitt liv.

Gör någon happy!
Var Happy!
Gör Något Happy?!




Bunden vers av Mim
Läst 65 gånger
Publicerad 2020-05-11 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim