Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kustnära storspoven konserterar varje år.


Numenius arquata



Vadargiganten.


Magiskt rullande tonföljd.


Norrbottniskt guldägg.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-11 08:31



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Mästerlig
2020-05-12

  angela Täubert fd Jansson VIP
En fågel som är ett "snäpp" större än de flesta fåglar i landet :) ja de tillhör ju arten Snäppor :)
2020-05-11

    Lena Staaf VIP
Fin haiku!
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP