Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reseminne




I skymningen samlades vi i en skogsglänta
satt på gamla träbänkar runt en eld

på servetter som lades i våra knän
serverades bitar av grillad spädgris

nygräddat bröd från en enkel ugn
delades ut som tillbehör

hemmabryggt vin hälldes från stora dunkar
i glas av plast

framåt natten under stjärnornas glans
bjöd några män på en överraskning
strupsång

en teknik som kräver många års träning
för att behärska

en magisk avslutning på en trevlig kväll




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2020-05-11 10:46



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Låter som en härlig upplevelse. Känner smakerna och dofterna.
2020-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga minnen att komma ihåg...
2020-05-16

  Salvation Pepper
En väldigt levande scen av gemytlighet.
2020-05-13

  bibbi ahrnstedt
Tack, så spännande
2020-05-13

  Lottie Ålhed VIP
Du synliggör bilden så bra. Fint!
2020-05-13

  Ezmeralda VIP
Fint att få minnas i dessa tider.
2020-05-12

  Eva Helene VIP
Vilket ljuvligt minne att tänka tillbaka på, speciellt i dessa tider.
2020-05-12

  M.Eta
Låter underbart, fint reseminne!
2020-05-12

  wiria77
fint beskrivet tar du med läsaren
på en bit av din resa
fint minne
2020-05-12

  Blomma-Stjärna VIP
välskrivet - lätt att följa med i bilden du målar upp - sitta vid elden, äta gott och ta del av en magisk kväll!
2020-05-11

  Rise Little One
Fina minnen att bevaras.
2020-05-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilket härligt och doftande reseminne, du beskriver!
2020-05-11

    Max Poisé
Precis som det ska vara!
2020-05-11

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Jättefin läsning utan onödiga omskrivningar.
2020-05-11

  Klint
du skriver så enkelt, så fantastiskt fint
nyfiken på var :)
2020-05-11

  alicja lappalainen VIP
dikten som doftar..
2020-05-11

  ULJO
Skönt att kunna resa i minnenas arkiv ibland.
Gillas
2020-05-11

  Feliaxel VIP
Fantastiskt beskrivet av ett fantastiskt minne
2020-05-11

  Niliboy
Trevligt berättat om en synnerligen trevlig kväll!
2020-05-11

  Maria Sundelin VIP
Bra med dessa minnen nu
Kramar
2020-05-11

  Öknens Ros VIP
Sköna reseminnen!
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP